Home

Welkom bezoeker.

Mijn naam is Gerben Dijkstra en ik ben student aan de pedagogisch technische hogeschool(PTH) te Windesheim. Ik doe de richting ICT en ben begonnen in september 2010.

Mijn doel is om deze opleiding te verlaten als tweedegraads docent ICT. Om dit te bereiken moet ik als afsluiting van het jaar een portfolio opleveren, die in een zogenaamd assessmentgesprek wordt besproken. Als docent ICT in opleiding vind ik het het mooiste om dit portfolio in de vorm van een website te gieten, vandaar deze website.

Ik heb de website opgedeeld in een opleiding deel en in een persoonlijk deel. Onder persoonlijk kunt u onder andere vinden welke plannen ik heb gemaakt aan het begin van het schooljaar en mijn curriculum vitae. Onder opleiding deel heb ik een verdeling per competentie gemaakt. Per competentie is er dan een analyse van mijn ontwikkeling plus dat er documenten te vinden zijn die bewijzen dat ik die competentie beheers.

Omdat veel van wat op deze website staat door mijzelf is gemaakt en persoonlijk is, heb ik de meeste pagina’s beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord kunt u bij mij persoonlijk aanvragen.

Veel plezier met het doornemen van mijn portfolio.

Gerben Dijkstra.

Comments are closed.